buffet 2 buffet 2 buffet 2 buffet 2 buffet 2

Juni, juli & august
inkl. 5 timers vinarrangement


Buffet nr. I

Varmrøget laks anrettet på kold porrecreme

Fennikelfarseret isingfilet med rød grapefløde

Indbagte skaldyr i hummerbisque

Ovnbagt parmaskinke og pinjekerner på melonbund
med grissinistænger

Salat af kyllingebryst med høvlet parmesan, slangebønner og brødcroutoner, anrettet på sprød salat

Vildsvinekam med sommerratatouille

Cajunstegt kalvecülotte med ostegratinerede kartofler

Helstegt oksestriploin med asiatisk rosenpeber

Grilleret bokchoikål

Majspolenta med tomatchilimarmelade

Kikærtesalat med oliven og løgspirer

Fettucinepasta med krydderurter og ristede solsikker

Indbagt bondebrie med solbærkompot

Jordbærtærte


Hjemmebagt ciabattabrød, kiks og smør


Pris pr. couvert kr. 575,-



 Buffet nr. III
Pocherede havtaskekæber i egen bouillon med citrus og tomat

Hummersalat med julienne af ferskrøget laks, friske asparges samt feldsalat

Røget tunfilet med mangosalat

Artiskokbunde med krabbesalat og ørredrogn

Vol-au-vent med andelevermousse og portvinssky

Fransk tatar, cornichons og stilkcapers

Unghanecasserolle med krebs

Helstegt filet af sommerbuk lagt på rødvinsbisquit

Kænguru-græskarspyd hertil kokoschutney og cous-coussalat

Perlehønefarseret svinemørbrad samt orangecreme

Dampede asparges i butterdej med kold hollandaise

Tomatsalat med pesto og rødløg

Grøn salat med hjulkrone

Vandbakkelser med gorgonzolamousse og druer

Port salut med friske dadler


Jordbær Romanoff


Pris pr.couvert kr. 675,-
Buffet nr. II

Grillerede fiskespyd med avocadosalsa

Rokkevinger med fennikelconfit

Carpaccio af hvid fisk
med citrusolie og urtevinaigrette

Spansk paella med fisk, kylling og svinekød i safranris

Poulardeterrine med tranebærkompot

Skinkeruller med aspargesæggecreme

Timianstegt kalkun med hasselnøddepaté

Spareribs med BBQ sauce

Gulerodsporreterrine med ananascarrycoulis

Quiche Lorraine

Ceasar salad

Balsamicomarineret solsikkesalat

Rødkitost og Vendelbobrie
med kirsebær og melonfileter

Sambucakage

Hjemmebagt ciabattabrød, kiks og smør

Pris pr. couvert kr. 575,-



 Carverybuffet
Grillerede tigerrejer
med papaya og koreander

Thai krabbefrikadeller med sursød-sauce

Ovnstegte vagtler med grøn chili og lime

Helstegt vildsvinekølle

Oksestriploin

Solbærsauce tilsmagt
med Creme de Cassis

Østershatte-portvinscremesauce

Esdragoncreme

Kartofler stegt med løvstikkepesto

Kold kartoffelsalat
med gedefeta, porre og rødløg

Indbagt sommerratatouille

Coleslawsalat med pinjekerner

Ostesymfoni med ferskensalat

Jordbær dyppet i mørk og lys chokolade


Fragiliteisroulade med ribs og frugtpuré


Pris pr. couvert kr. 675,-



Vedrørende afbestilling

Kontakt Info

Allékroen ApS
v/Pierre Conradi
Alléen 56A
2770 Kastrup
Danmark

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hjemmeside: www.allekroen.dk
Telefon: 3251 9162
 

Find Kroen

kroen 4b
Klik på billedet !

 

Kanal1

 conradis bar 1

Andet

 

 

Andre links

 

   Alle Kroen Dansle lmrke