UA-68436795-1
buffet 2 buffet 2 buffet 2 buffet 2 buffet 2
Marts, April & Maj
inkl. 5 timers vinarrangement
Buffet nr. I
Soufflé af havørred med tangcaviar

Roulade af sandart, med indre af tigerrejer anrettet på basilikumtomatsalsa

Ovnbagt Helleflynderfilet på leje af rodfrugter

Limebagt poussin med grønt i limesmør

Indbagt farseret Antoniussvinemørbrad
m.mange-toutærtesalat

Pistaciepickeret oksefilet indpakket i fedtnet

Kalvetatar tilsmagt med rødløg og Cognac

Koreandergravad okseinderlår med agurkecreme

Pastasalat med spinat og creme fraiche

Råmarinerede forårsgrønsager

Rørt rygeost med ræddiker og druer

Sød ostetærte med Digestive og abrikoser

Hjemmebagt ciabattabrød, kiks og smør


Pris pr.couvert kr. 575,-





Buffet nr. III
Russiske blinispandekager med stenbiderrogn,
cremefraicheæg, rødløg og hakket dild

Røget lakseroulade med noritang og tomatkrydderurtecreme

Tunmedailloner med wasabicreme

Chilidild marinerede grønskalsmuslinger

Grillstegte lammekoteletter med auberginemarmelade og polentafrites

Stegt vagtel med ferskensauce og forårssauté

Nøddestegt, pistaciefarseret oksemørbrad
på bund af majroer, svampe og rødløg

Strudsemedaillon med druekompot

And galantine med madeirasky og cornichons

Løvrøget kalkunbryst med tranebær og valnøddedressing

Aspargestærte

Forårets håndplukkede salater

Udvalg af Italienske oste med grønt

Chokoladetærte med creme fraiche

Hjemmebagt ciabattabrød, smør og kiks.


Pris pr.couvert kr. 675,-
         
Buffet nr. II
Butterdejsindbagt Østersølaks med dildcreme

Birkesbagt rødfisk på marineret rucolasalat

Røget hornfisk med æggesalat

Kyllingesatéspyd med jordnøddesataysauce

Hvidløgspickeret spædlammesteg
med auberginecaviar

Sprødstegt Duroc-svinekam med frisk rosmarin og enebær

Råmarinerede okseruller
med spæde gulerødder og mild dijoncreme

Kalvesteg med grønne asparges og appelsincreme

Græsk bondesalat
med Calamataoliven

Ostegratinerede jordskokker

Gorgonzola med æggecreme og rødløg

Rabarberkage med vanille

Hjemmebagt ciabattabrød, kiks og smør

Pris pr. couvert kr. 575,-



Carverybuffet
Indbagt jomfruhummer med rogncreme

Carpaccio af sværdfisk
med æblegrapechutney

Perlehønebryst farseret
med røget laks

Helstegt oksehøjreb

Porrefarseret kalvetyksteg

Marvsauce

Esdragoncremesauce

Cherrytomatcreme

Nye ovnbagte kartofler
med friske krydderier

Pom. Macaire

Spinatsalat med pærefileter, frisk chili
og ristede sesamfrø

Grøn salat

Lynstegt forårsgrønt


Irish Coffeemousse anrettet i portionsglas
med moccabønner og Kahlua

Hjemmebagt ciabattabrød, smør og kiks.

Pris pr. couvert kr. 675,- 



Vedrørende afbestilling

Kontakt Info

Allékroen ApS
v/Pierre Conradi
Alléen 56A
2770 Kastrup
Danmark

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hjemmeside: www.allekroen.dk
Telefon: 3251 9162
 

Find Kroen

kroen 4b
Klik på billedet !

 

Kanal1

 conradis bar 1

Andet

 

 

Andre links

 

   Alle Kroen Dansle lmrke